God do you look Evil in the dark.

Friday, December 14, 2007

MODERNA TANKAR OM VARANDRA

Såatteh...

Diesel är borta. Ensam blev jag kvar. Tomheten själv. Ska nog göra nåt av tomheten den här gången. Jag är så bra på att kanalisera in den i mig själv så jag blir fet på tjockt svart smörjmedel som bara gör att jag blir trött och ledsen. Den här gången ska jag ta fart. Glida ovanpå och försöka ta mig uppåt. Upp på den där grenen där jag alltid trott det funnits nåt riktigt trevligt. Där ska jag sitta och titta ned på platsen där jag just nu ligger och suger på svart klet.

Det var faktiskt bra att jag fick veta. Gjorde mig mindre ledsen. Bevisade saker som jag annars inte riktigt kunde övertala mig själv om. Just nu skakar mina händer men det är nyhetens behag fortfarande. Som cesium och syre. Det går fort. Men det är spektakulärt att se.

Jag undrar hur mina tankar skulle se ut utifrån. Jag menar jag blir förvirrad här inne och det är ändå mina tankar. Utifrån skulle nog mina tankar upplevas som en studsande härva av skräp och skit. Det är knappast spännande iaf. Jag minns sist det var såhär då var alla så less på mig, eller jag upplevde det så iaf. Nu har jag knappt talat om det. Jag vill jättemycket. Men att tala om det gör det verkligt. Och verkliga saker kan göra ont på rikt. Bättre att hålla det inne i härvan ett tag tills jag vet vafan jag håller på med.


"Det ligger tomhylsor i parken
Våra fötter är en meter
över marken
Jag visste att
Du skulle bli stark sen
Min hand i Din hand
när kapporna
vänder efter vinden...

Är Du lycklig nu? ...

Har vi tid innan allting tar slut?"


- > Kent - Innan Allting Tar Slut

No comments: