God do you look Evil in the dark.

Tuesday, May 15, 2007

Fel helgdag

Idag (måndag - jo det är måndag tills jag sovit eller solen går upp sådeså...) gjorde jag ett misstag.

Jag kikade i almanackan och såg att tisdagen var röd. Sweet tänkte jag och tog halvdag på måndagen och satte upp en skylt att vi hade stängt halva måndag och stängt tisdag. Sen gick jag hem och hade trevligt på kvällen. Nu sitter jag här och kollar internet och inte fan är det helgdag imorgon. Kalendern jag tittade i var tydligen inte uppdaterad för regeringens beslut att flytta hajn helgdagen till min födelsedag (6 juni). Så nu sitter jag här mitt i natten och på mitt jobb är en skylt om att vi har stängt imorgon.


Självklart kan jag inte ändra mig. Vi har stängt imorgon och jag jobbar på torsdag så enkelt är det. Dock så tror jag vi kör halvdag fredag för det är ju trevligt... Gud vilket nice jobb jag har i vissa avseenden. I vissa andra inte, men nåja.

Ska uppdatera min felaktiga helgdag med lite info om livet denna regninga måndagsnatt.

Arbete: Lite struligt
Kärlek: Öken
Pengar: Se Arbete. ;(
Struktur: Jo mer än förr
Disträ: Ganska
Musik: Svacka
Konst: Svacka
Rollspel: Lysande
Minne: Halvbra
Hålla kontakt: Nja, inte värst
Motion: Ingen direkt.

Sammanfattning: Roligt och rörigt, saknar kärlek

Precis som sig bör.

6 comments:

KickiLainen said...

Min mamma fyller oxå år den 6 juni, kan inte ni ha kalas tillsammans?!??!? Då behöver ni ju bara köpa 1 tårta... billigt!

Anonymous said...

Nu spammar jag din blogg igen men hur i h*vete kan du ha trott att det var helgdag idag? :) Det har väl aldrig varit helgdag två dar innan kristi him. Det var annandag pingst man tog bort som röd dag. Du måste ha slagit upp fel vecka i almanackan. Du måste ha tittat på Valborgsveckan. En sk. preussisk feltittning.

Ante Ruu said...

15 maj var FETT röd i den almanackan jag tittade i. ^^

Anonymous said...

Jag vill ha fotobevis... ;)

Ante Ruu said...

Går det bra med en länk? ^^

http://www.fidonet.m.nu/helgdagar.php3

Anonymous said...

Lol..litar du på vad som står på internet? ;) 15 Maj var pingstdagen år 2005. I år infaller pingst iaf den 27'e maj. Pingst infaller alltså 50 dagar efter påskafton.

Du kanske inte ska använda den där kalendern mer. Ser att i stort sett alla rörliga helgdagar är felaktiga. Påsk visar 2006 års dagar. Midsommar är också helt tokigt. Likaså alla helgons dag.