God do you look Evil in the dark.

Monday, April 14, 2008

SAKER MAN GÖR

Har sovit dåligt i helgen. Det snurrar lite i huvudet av alla projekt jag satt igång. Det blir lätt så när man plötsligt får sol tror jag.

Jag har bytt mobil igen. Från min fina svartorangea nya W880i (walkmanmobil) till min gamla fina röda K610 (K=kass). Det lite underliga i kråksången är att jag byter tillbaka pga att ljudet i min W880i suger. Så sjukt mycket bättre ljud i min gamla. Dessutom är K610an faktiskt riktigt snygg. Det enda som talar för W880 är egentligen alluminiumfinishen och att den är så tunn (ca10mm). Sagt och gjort och bytt är bytt.Slängde förbi ramus musik och impulsköpte en akustisk gitarr efter jobbet. Såg gitarren och tänkte fan va epig den känns. Lät lite sådär men den var billig så jag slog till jag ska ju bara plonka lite på kvällarna och kanske dra med på nån utflykt. Sen när jag kommer hem och packar upp den så upptäcker jag att det är exakt en sån som Sofia hade en gång i tiden. Snyggare finish än på provexet i affären och när jag stämt den så låter den ta mig tusan bra.

När jag slängde in gitarren i bilen och körde hemåt så var jag övertygad om att jag gjort ett dåligt köp. Jag tänkte till och med att "aja, jag kan ju alltid köpa en ny till hösten." Men jag blev positivt överraskad i hemmets lugna vrå. Det är trevligt då det händer. Nu ska jag spendera kvällen med att plonka och inte äta god mat. Det är slut på god mat numera nämligen. Ante går in i fas 2 i Beach 2008.

1 comment:

Karin said...

Haha! Det borde jag också - men jag har haft en liten fördröjning i att komma in i fas 1! Hjälp, bråttom!

Och vad du klagar på W880i! Det är ju den jag har! Me like it! Nu kommer jag bara börja tänka att det är dåligt ljud för det... =(