God do you look Evil in the dark.

Saturday, March 31, 2007

I got me some horses

Våren kom snabbt, så gjorde också friheten. Friheten att göra vad jag vill, att möblera som jag vill, att laga vilken mat jag vill, att inte äta om jag vill. Turbulent tid. Vår, sol, regn, is, sand, sol. Sand. Usch.

Turbulent i tankarna också. Tankarna hon vill ha mer. Mer och mindre. "Du är 30" säger hon. Jag oroar mig inte, aldrig gjort, lutar mig tillbaka i mitt städade kök och läser reklam jag inte vill ha. "Du är inte så ung lä.." Knatar in på toaletten och lämnar henne stojandes därute. Märkligt hur jag kan längta så mycket efter två så olika saker. "Någon" och "ingen". "Någon"... Hela förbannade mänskligheten är ute efter "någon". Vissa värre än andra. Det är den där sjukdomen man läste om i skolan. Instinkt.

"Ingen" är en svår nöt att knäcka dock. Vilken söt och undflyende älskarinna det är. Man kan nog säga att dom är varandras motsatser. Dom är mycket svåra att kombinera dom där två. Dom två jag längtar till mest.

"Du är ju snart..." Jag slänger igen lägenhetsdörren bakom mig och låser. Lämnar tankarna bakom mig och hoppar in i BMWn. Ja. Jag har en BMW. Hallå hur bra är det inte med "ingen" egentligen?

1 comment:

Anonymous said...

Uttryckningsfri sida =) Impad jag är...//Syster L