God do you look Evil in the dark.

Saturday, September 22, 2007

RED CARPET RAIN

Hektisk vecka. Många roliga jobb. Fick slinka in i nya gallerian dagen innan premiären. Man kände sig jävligt viktig. Skrivaren har jävlats så mycket att det knappt är kul längre. Vi måste ha en ny om det här företaget ska gå med någon vinst. Måste bara försöka övertala chefen om den saken. arbetade timmar denna månad blev 203st. Läskigt vad mycket jämfört med förra månaden. Måste ju finnas någon uträkning på sånt där för handeln? Jag får ju ut typ två tusen extra bara på de ordinarie timmarna. Tänk att alla får det? Det måste ju betyda att alla får extra mycket pengar denna månad. Måste gå på krogen löningshelgen för att verifiera.

På hemmafronten så är allt i stilltje. Väntar på bättre tider. Har gått in hårt för att slippa mina extrakilon. 70kg till december är sloganen just nu. Ser ut att lyckas om jag fortsätter såhär. Ska bara slinka in några extra simpass och kanske en löprunda i veckan så är jag safe. Just nu väger jag 85kg, har gått ned 3 kg sen jag kom hem från USA. Mest pga ändrad diet och fattigdom. ^^

Saknar dock annan motivation just nu. Ritar inget, läser inte, knappt sex är kul längre. Misstänker att det är hösten som gör det. Eller mörkret, eller kylan. Tja hösten helt enkelt. Usch ska snart upp och jobba några extratimmar på lördagen. Hata stiga upp tidigt på lördag. Det är det sämsta. Just efter att få hjärnan urgröpt med sked av en smutsig apa.

1 comment:

Tabitha said...

Well written article.